Na snídaňu do HUB(y) s Lukášem Kaňovským
Za vůní kávy s Lukášem Kaňovským. Lukáš Kaňovský stojí za kavárnou Jizba Luhačovice, která letos slaví 10 let, za Fčil espresso barem v Uherském Hradišti a nově i za pražírnou Oh My Bean. Zajímá vás, jak se z malého nápadu na kombinaci keramiky a kávy stal zavedený podnik s vlastní pražírnou? Jaký smysl má rebranding a proč rozdělují kávu do chuťových kategorií?
Adresa a kontakt
Podrobnější popis
Přijďte na snídani s člověkem, který má s výběrovou kávou letité zkušenosti, ale zároveň o ní mluví s nadhledem a bez zbytečných klišé. Dozvíte se, jak vypadá realita pražení, podnikání v gastro provozu a proč má smysl přemýšlet nad tím, co pijete. Prakticky, konkrétně, a u dobré snídaně.